Відбулася IV щорічна Хода на захист прав дітей та сімей

395
Состоялось IV ежегодное Шествие в защиту прав детей и семей

У суботу, 8 червня 2019 року, в Києві відбулась Всеукраїнська Хода на захист прав дітей та сімей під гаслом: «Сім’я – серце України». Одними з організаторів виступили Духовне управління мусульман України і Всеукраїнська Асоціація мусульманок.

Захід розпочався в парку ім. Т.Г. Шевченка, де був концерт, а також там розташувалися локації різних організацій. Всеукраїнська асоціація мусульманок традиційно проводила майстер-клас із зав’язування хіджабу.

Після цього з 11:00 учасники Ходи на чолі з головами Церков і релігійних організацій рушили центром столиці по вулиці Хрещатик до площі Конституції, яка біля Верховної Ради. Кількість людей перевищила торішній рекорд в 10 000.

Верховний муфтій України шейх Ахмед Тамім також очолив колону.

«Здорова країна починається зі здорової сім’ї. А здорова сім’я – це та, в якій кожен знає свої права і обов’язки, не порушує їх і виховує дітей в гармонії, показуючи особистий приклад культури і моралі »- поділився Муфтій в інтерв’ю по час Ходи.

Цього року Всеукраїнська Хода на захист прав дітей та сімей відбулася вже в четвертий раз. З кожним роком кількість небайдужих людей стає все більше, просімейні активісти намагаються звернути увагу громадськості, влади та ЗМІ на необхідність збереження традиційних сімейних цінностей.

Нагадаємо, що дана мирна акція проводиться з ініціативи Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій та за підтримки громадських та благодійних організацій України.