Що нам дощ?!

402
Что нам дождь?!_2017

Дощова погода суботнього дня не завадила сестрам з Жіночого комітету при Духовному управлінні мусульман України зібратися, щоб провести час з користю в дружній компанії.

Дівчата вирішили організувати традиційний для літа вид відпочинку – пікнік з шашликами. Своїм фірмовим рецептом цієї страви поділилася сестра Теолина: «Це наш грузинський рецепт. Я завжди так мариную м’ясо. Все, що треба – це багато-багато цибулі і хмелі-сунелі, тоді шашлики будуть м’якими і соковитими».

Безумовно, відпочинок сестер не можна назвати простим пікніком. Слідуючи мусульманській традиції, як перед будь-яким заходом, дівчата прочитали Суру «Ясін» для баракята і ду‘а.

Також сестри вирішили ряд важливих для громади питань, запланували кілька соціальних акцій і нагадали присутнім, що з вересня поновлюються традиційні жіночі чаювання, які проходять о 14:00 кожної другої неділі місяця.

Жіночий комітет при ДУМУ бажає братам і сестрам яскраво і корисно провести залишок літа, після чого з новими силами продовжити свою роботу на шляху поширення добра.